Keuken ontwerpen

Keuken ontwerpen? Met deze handige tool kunt u makkelijk uw eigen keuken creëren. Deze keuken ontwerp tool is gratis in gebruik en is speciaal gemaakt om zonder keukenadviseur thuis rustig uw nieuwe keuken te ontwerpen.

Start direct ontwerpen, vraag gratis keukencatalogi aan of bekijk hier de goedkoopste keukens.

Dit ontwerpprogramma voor uw keuken is zeer eenvoudig en het is volledig gratis. U hoeft dus niet iets te installeren of enige kennis te hebben waarna u pas een ontwerp kunt maken. Beter nog: u heeft niet eens een handleiding nodig. Het programma laat u de hele keuken doorlopen waardoor u geen enkel aspect zult missen.

Keuken ontwerpen

keuken ontwerpenU hoeft tegenwoordig niet meer perse naar een keuken toonzaal om uw nieuwe keuken te laten ontwerpen. Dit kunt u ook gewoon thuis op de bank doen. In uw keukenruimte kunnen vermoedelijk tientallen keukenontwerpen op maat gemaakt worden. En zijn er ontzettend veel mogelijkheden mogelijk.

 

Voor een goede specificatie van de prijs van de keuken, is het wel nodig om naar een toonzaal te gaan, maar wat is er fijner dan thuis uw eigen keuken te tekenen en in te richten? Start met ontwerpen.

Deze keuken configurator helpt u om thuis alvast een goed beeld te schetsen van wat er allemaal mogelijk is met uw keukenruimte. Eindeloos kunt u verschillende opstellingen proberen. En er zijn ontelbaar veel combinaties mogelijk. Zo kunt u dan ook al voorbereid naar een keukenzaak gaan, en al uw wensen aan de verkoper voorleggen.

Hoe werkt het programma?

Elk keukenontwerp programma werkt natuurlijk anders, maar er zijn wel een aantal dingen die bijna altijd terug komen. De punten die hier onder worden vernoemd komen bijna altijd terug.

In het begin kunt u kiezen uit 3 stijlenopties; greeploos, sfeer en klassiek. Als u dit gedaan hebt kunt u de vormgeving en maatvoering van uw keuken invoeren. Nu kan het ontwerpen beginnen.

Rechts ziet verschillende objecten waarmee u de opzet van de keuken grof in kaart brengt. De objecten sleept u gewoon simpelweg naar het ontwerpvlak. Vervolgens komt het ontwerp van de keuken zelf aan bod. Bij deze stap bepaald u hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien.

Decoraties en accessoires  kunt u nu ook toevoegen. Wilt u nou een object draaien, verwijderen of in 3D weergave zien? Dat doet u door erop te klikken met de linker muisknop. Als het ontwerp van de keuken af is kunt u als laatste kiezen uit de kleur.

Ook kunt u het materiaal van de muren en de vloer kiezen. Nu kunt u op de 3D weergave klikken om u ontwerp goed te kunnen bekijken. Als u hiermee klaar bent kunt u uw ontwerp uitprinten.

Dit waren de standaard stappen die in een keukenontwerpprogramma terug komen. Hier onder kunt u kiezen tussen het stappenplan van een aantal keukenzaken.

Wilt u voordat u aan de slag gaat met ontwerpen nog keukens bekijken? Klik dan hier voor de gratis keukencatalogi.

Stappenplan keukenplanner per keukenzaak

Hierbij een stappenplan van hoe een keukenplanner werkt.
DSM keukenplanner
Eggo keukenplanner
Ixina keukenplanner

Wilt u weten hoeveel uw keuken die u net heeft ontworpen gaat kosten? Klik hier om een berekening te maken voor uw nieuwe keuken.