Ixina keuken ontwerpen

Ixina keuken ontwerpen? Wilt u uw keuken zelf ontwerpen? En dit thuis in uw vertrouwde omgeving? U hoeft er niet meer voor naar een keuken toonzaal.

Ontwerp uw keuken met de beste keukenplanner

Gratis keukencatalogi ontvangen?

keuken ontwerpen onlineVan plan een nieuwe keuken te kopen? Bestel hier uw gratis keukencatalogi van 2019 met meer dan 320 pagina´s vol met keuken toonzalen, keukenopstellingen en meer. U kunt de catalogi binnen enkele dagen bij u thuis ontvangen. Zie welke keukentoestellen op dit moment een trend zijn! Gratis keukencatalogi ontvangen

Ixina keuken ontwerpen

Iedereen heeft een keuken nodig als ze een huis kopen. Het is dan ook dat je in je hele leven meestal maar 1 of 2 keer van keukens verwisseld. Een keuken kopen is daarom dan ook een moeilijke taak. U moet daardoor ook zorgvuldig een keuken kiezen die bij u past.

Natuurlijk heeft u al een ontwerp in gedachten over hoe de keuken eruit moet zien. Vaak is het dan ook dat u bij de aankoop van uw keuken eerst gaat zitten samen met een medewerker van de winkel en een online ontwerp maakt van uw droom keuken. Hiervoor moet u vaak een afspraak maken en dat kost tijd.

Daarvoor de oplossing online 3D keukenontwerpprogramma’s. Bijna elke winkel heeft er wel een die u kunt vinden op de site van de keukenwinkel. Bij Ixina Keuken ontwerpen kunt u op de website zelf een online gratis programma downloaden en aan de slag gaan met het ontwerpen van uw droomkeuken.

Om het u gemakkelijker te maken leggen wij u uit hoe het te werk gaat als u beslist om een 3D ontwerp te maken van uw keuken.

  1. U gaat naar de pagina van Ixina waar u het ontwerpprogramma kunt downloaden.
  2. U kiest het programma geschikt voor uw computer en download die.
  3. Nadat het programma is gedownload opent u het en dan komt u terecht bij het begin waar u kunt kiezen om een nieuwe keuken te ontwerpen.
  4. Als u klaar bent kunt u beginnen met ontwerpen van uw droomkeuken.
  5. In het begin maakt u de ruimte na waar de keuken geplaatst wordt zodat u precies kunt zien hoe het er uit komt te zien. Als u klaar ben kunt u beginnen met het ontwerpen van uw droomkeuken.
  6.  Als eerste berekent het programma verschillende mogelijkheden voor uw keuken.
  7. U moet daarna de vorm van uw keuken kiezen (dit kan bijv. een eilandkeuken of een L-vormige keuken zijn).
  8. Nadat u de vorm van uw keuken hebt gekozen kunt u de plaatsing  van uw keukenapparatuur kiezen (kookplaat, vaatwasmachine, wasbak).
  9. Als u dat heeft gedaan kunt u de uitvoering van uw kasten, de soorten keukenapparatuur, het werkblad, vloer en wandbedekking en de decoratie kiezen voor uw keuken
  10. Als laatste slaat u het project op en kunt u ervoor kiezen om contact op te nemen met de dichtstbijzijnde Ixina toonzaal om uw droomkeuken waar te maken

Dit zijn de stappen die u allemaal doorloopt tijdens het ontwerpen van uw keuken. We hopen u een beter beeld te hebben gegeven over hoe dit in zijn werk gaat.

Wilt u nog rustig inspiratie opdoen? Dat kan met de gratis keukencatalogi.